Visar Zhiti Sjellja E Kadares Dhe Agollit Kur M

Free download Visar Zhiti Sjellja E Kadares Dhe Agollit Kur M mp3 for free

“Visar Zhiti, spiun burgu”

“Visar Zhiti, spiun burgu”

Duration: 2:53 Size: 3.96 MB

Dosjet e Komunizmit, Opinion i Visar Zhitit

Dosjet e Komunizmit, Opinion i Visar Zhitit

Duration: 16:37 Size: 22.82 MB

Interviste me Z. Visar Zhiti

Interviste me Z. Visar Zhiti

Duration: 1:35:45 Size: 131.49 MB

Visar Zhiti: Më dhimbset ai që e do Enverin

Visar Zhiti: Më dhimbset ai që e do Enverin

Duration: 3:58 Size: 5.45 MB

RRUGET E FERRIT VISAR ZHITI .mpg

RRUGET E FERRIT VISAR ZHITI .mpg

Duration: 1:36 Size: 2.2 MB

Opinion - Ismail Kadare! (10 nentor 2011)

Opinion - Ismail Kadare! (10 nentor 2011)

Duration: 1:35:35 Size: 131.26 MB

Visar Zhiti , poezi për birin Atjonin - lexon Arlinda Baftiu

Visar Zhiti , poezi për birin Atjonin - lexon Arlinda Baftiu

Duration: 3:18 Size: 4.53 MB

VISAR ZHITI MINISTER ABCNews Prill 2013

VISAR ZHITI MINISTER ABCNews Prill 2013

Duration: 3:55 Size: 5.38 MB

"Ismail Kadare klysh i Enver Hoxhës" - Dom Simon Jubani

Duration: 2:48 Size: 3.85 MB

E Diell, 30 Nentor 2008, Ismail Kadare

E Diell, 30 Nentor 2008, Ismail Kadare

Duration: 54:20 Size: 74.62 MB

Opinion - Ikja e Ismail Kadarese! (24 tetor 2012)

Opinion - Ikja e Ismail Kadarese! (24 tetor 2012)

Duration: 1:05:34 Size: 90.04 MB

Opinion - 80-vjetori i Ismail Kadarese! (27 janar 2016)

Opinion - 80-vjetori i Ismail Kadarese! (27 janar 2016)

Duration: 1:44:50 Size: 143.97 MB

Letra dërguar Enver Hoxhës, Kadare: Më jep nder, shpëtova jetën e motrës

Letra dërguar Enver Hoxhës, Kadare: Më jep nder, shpëtova jetën e motrës

Duration: 1:07:44 Size: 93.02 MB

EMISIONI ISMAIL KADARE JETA   PJESA 2

EMISIONI ISMAIL KADARE JETA PJESA 2

Duration: 17:14 Size: 23.67 MB

Albanian writer Ismail Kadare

Albanian writer Ismail Kadare

Duration: 7:08 Size: 9.8 MB

ISMAIL KADARE I DENONCUAR PJESA II | ABC NEWS

ISMAIL KADARE I DENONCUAR PJESA II | ABC NEWS

Duration: 35:16 Size: 48.43 MB

EMISIONI ISMAIL KADARE JETA   PJESA 1

EMISIONI ISMAIL KADARE JETA PJESA 1

Duration: 56:18 Size: 77.32 MB

10 THËNIE NGA ISMAIL KADARE

10 THËNIE NGA ISMAIL KADARE

Duration: 1:47 Size: 2.45 MB

A i retushoi Ismail Kadare veprat e tij?

A i retushoi Ismail Kadare veprat e tij?

Duration: 1:30 Size: 2.06 MB

ISMAIL KADARE I DENONCUAR | ABC NEWS

ISMAIL KADARE I DENONCUAR | ABC NEWS

Duration: 29:23 Size: 40.35 MB